Geld van een betrouwbaar autobedrijf

Je auto verkopen

Misschien is het wel het minst leuke aspect van het verkopen van je auto; de onbekende – soms ongure – bezoekers die langskomen om je auto te bekijken. Een proefrit maken, de auto niet zo behandelen als dat je graag zou willen en tot slot cash betalen waardoor jij niet weet of ze wel met echt geld betalen. Misschien betalen ze namelijk wel met een aantal nep-biljetten.

Het verkopen van je auto is tegenwoordig geen leuke aangelegenheid meer, dus waarom zou je het dan nog doen? Naast de “rompslomp” die je hierboven leest, krijg je vaak onzin-biedingen waardoor je je auto of moet houden, of verkoop voor een bedrag waar je helemaal niet tevreden over bent.

Betrouwbaar!

Maak daarom gebruik van onze service. Verkoop je auto in Friesland is een initiatief van diverse autobedrijven in de Friesche provincie, waardoor je zeker weet dat je waar krijgt voor je auto. Een goed bod, een snel bod en betrouwbaarheid bij het afhandelen van de verkoop. Geen ongure bezoekers, geen rare proefritten, geen cash-geld waarvan je niet zeker weet of het wel goed zit.

Het enig dat je hoeft te doen is het aanmelden van je auto en je ontvangt binnen 24uur een serieus bod op jouw auto. Ben je tevreden met het bod? Dan ben je er misschien dezelfde dag nog wel van af. Je kunt ‘m namelijk gewoon bij een autobedrijf in de buurt brengen, die vervolgens de koop met jou afhandelt.

Bekijk ook deze links

Direct je auto verkopen?

Verkoop direct je auto en ontvang vandaag nog een bod!

Veilig en garantie

Geen onbekende mensen om de deur, maar gegarandeerd geld van een betrouwbaar autobedrijf!

Informatie

Lees hier alles over het principe van je auto verkopen in Friesland.

Contact?

Heb je een vraag of wil je telefonisch je bod bespreken dat je hebt ontvangen? Neem dan contact met ons op.